Hoelang van tevoren kan ik het beste boeken?  Ik adviseer altijd dat je me minstens 1-2 maanden van tevoren boekt. Om teleurstelling te voorkomen. Als je een haastige deadline hebt, aarzel dan niet om me een mailtje te sturen.

Wat moet ik meenemen naar mijn fotoshoot? Het enige wat je echt nodig hebt, zijn je outfits en natuurlijk je mooie zelf! Maak je geen zorgen. Ik weet hoe stressvol het kan zijn om erachter te komen wat te dragen (en wat niet te dragen).We zullen dit allemaal in detail bespreken tijdens de Branding strategie fase.

Hoe lang duurt mijn fotosessie? Het hangt allemaal af van welk pakket je kiest.

Word mijn Hair & Make – Up ook verzorgd? Ik ben naast fotograaf ook Hair & make up artist, die de dag van je fotosessie compleet maakt. Al mijn pakketten (behalve het Basispakket) omvatten volledig Hair & Make-Up.

Kan ik mijn foto’s op locatie laten maken? Natuurlijk! Tijdens de Branding strategie fase bespreken we de locaties die bij jouw onderneming past. Of je nu je foto’s wilt laten maken, hartje centrum, in een plaatselijke koffieshop, op kantoor of op het strand, mijn doel is altijd om je foto’s te geven die je onderneming authentiek vertegenwoordigen.

Hoeveel foto’s krijg ik? Dat is per pakket verschillend.

Er worden geen onbewerkte foto’s afgegeven.

Wat als het regent bij een buitenshoot? We bespreken dan evt. ander locaties of het wordt kosteloos verplaatst naar een droge dag.

Kan ik geld terugkrijgen als ik mijn foto’s niet leuk vind? Ik kan helaas geen restitutie bieden. Het goede nieuws is, ik heb nog nooit meegemaakt dat de foto’s niet in de smaak vallen. Ik ben absoluut vastbesloten jouw de juiste Branding foto’s te geven waar je blij van wordt.

Hoe betaal ik mijn fotosessie? Je betaalt een aanbetaling van 50% om je plek te reserveren. Zodra de foto’s zijn afgeleverd ontvang je een factuur met resterende bedrag. Ik accepteer geen contant geld of Tikkie’s

Hoe snel na de fotoshoot krijg ik mijn foto’s? Je foto’s zijn klaar in ongeveer 1 week. Als je haast hebt met jou foto’s, laat het me dan van tevoren weten. Er worden extra kosten in rekening gebracht voor gehaaste foto’s.

Kan ik ook een fotoshoot boeken in het Buitenland? Absoluut! Als je geïnteresseerd bent in een fotoshoot in het buitenland stuur mij dan een mailtje dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Zijn er nog meer vragen of wil je een fotoshoot boeken? Insight photography is te bereiken op: info@anoekvannunen.nl 06-203236322